Pagina's

Qualitalia

Sinds 1999 is dit de kreet van Fabio Cappellano. Met Qualitalia als kwaliteitskeurmerk promoot hij in Nederland en daarbuiten de authentieke Italiaanse gastronomie. De traditionele Italiaanse keuken, streekgebonden, waarin de ambachtelijke specialiteiten, gemaakt door kleine familiebedrijven, de basis vormt van iedere gerecht.Qualitalia is een Italian Food Consultancy en bundelt meer dan 20 jaar ervaring met een unieke netwerk van specialisten en producenten.

Een waardevolle kennis die verspreid wordt via de meerdere Qualitalia verkooppunten door heel Nederland. De meeste zijn Italiaanse delicatessen & traiteur winkels, maar ook een selectie restaurants, Winebars en Espressobars zijn aangesloten verkooppunten. Onze winkels bevinden zich inmiddels in Den Haag, Delft, Rotterdam, Schiedam, Vlissingen, Middelburg, Rosmalen en nog meer.Qualitalia werkt samen met meerdere Italiaanse Instituten en Consortia’s en is ook aangesloten bij de Internationale vereniging voor de bevordering van de Italiaanse gastronomie (www.itcgefs-gvci.com).

Periodiek organiseert Qualitalia voor professionals maar ook voor foodies trainingen, proeverijen en workshops op locatie en georganiseerde gastronomische reizen in Italië!

Bezoek onze site voor meer informatie:
www.qual-italia.com

Proef het ware Italië! De traditie, de liefde, de mensen…


Delicatessenwinkel Il Tartufo Delft

In het historische centrum van Delft bevindt zich Il Tartufo, de winkel van Fabio en Angela Cappellano. Als enige “Italian Cuisine Master Chef” in Nederland is Fabio al jaren een ware ambassadeur van de Italiaanse gastronomie. Tijdens de laatste PASTA WORLD CHAMPIONSCHIP (juni 2013) is hij tijdens de finale in Parma als zesde geëindigd.
Il Tartufo is een ontmoetingsplek voor levensgenieters en foodies. Al jaren is dit het adres voor een heerlijke lunch en voor de beste Italiaanse specialiteiten. De keuken brigade bereidt dagelijks overheerlijke gerechten waaronder onze beroemde pasta’s gerechten. Maar ook voor de beste Italiaanse vleeswaren, kazen, verse pasta en de breedste Italiaanse wijn assortiment is dit een unieke winkel.Pasta World Championship 2014 - Academia Barilla
(Fabio Cappellano - zesde van de wereld!)


 
Chef Fabio Cappellano from Il Tartufo - Delicatessen Traiteur Catering (Delft, Netherlands) during the Pasta World Championship qualification.
His recipe: Sheperd’s pastina, with Midolline Barilla - #Pasta2014 — bij Academia Barilla.

Extra informatie documenten:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten