woensdag 8 maart 2017

Italiaanse Specialiteiten bij Trattoria Casa Di Bella

Mangia Bene


Lekker gezellig en intiem lunchen of dineren ? Een verjaardag vieren of iets anders met een hele groep? Dat kan bij Casa di Bella! Binnen tot max. 20 personen of op onze zonnige terras u bent altijd welkom! Wij verzorgen uw lunch of diner helemaal op maat en voor elk budget. Onze panini, salades, pizza’s en pastamaaltijden worden allemaal op origineel Italiaanse wijze bereid met Italiaanse kwaliteitsingrediĆ«nten.

Catering


Wij bereiden elke dag vers, de lekkerste gerechten en pizza’s die u bij ons kunt afhalen. Op verzoek maken wij ook Italiaanse specialiteiten buiten ons menukaart. Voor al uw feesten en partijen groot of klein werken wij met passie aan uw gerechten om te zorgen voor een geslaagde avond. Alle warme maaltijden worden bezorgd in chafing dishes, kant en klaar voor uw gasten: u hoeft niets te doen, alleen genieten van het feest!

Delicatessen winkel


Delicatessen winkel Heerlijke wijnen, balsamico azijn (tot 40 jaar gerijpt!), Parmaham, Parmigiano Reggiano, risotto rijst….maar ook onze beroemde Caffe Ottolina, in bonen of gemalen of in Nespresso-capsules. Ook thuis genieten van een Italiaanse espresso en cappuccino! Cadeauservice U kunt bij ons zelf een cadeau-pakket samen stellen die wij voor u inpakken als een prachtig geschenk. Kerstpakketen Voor klein of grote aantallen wij zorgen voor uw origineel en smakelijk Kerstpakket! Voor elk budget, kom vragen naar de mogelijkheden.

Abeelplein 2, Den Haag
2565XS BTW: NL854783179B01 / kvk: 62353209
070-3646294


Geen opmerkingen:

Een reactie posten